Du kan også få råd til eBoligadvokat!

06 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

For mange mennesker ender med ikke at gøre brug af en advokat, fordi de tænker, at de ikke har råd til en, uanset hvem det er, så de ikke vælger at begive sig ind i den sag, som de ellers gerne ville have gjort noget ved.

Der er selvfølgelig de gange, hvor man har ret til en advokat uanset hvad, for det er jo en del af et retssamfund, at man har adgang til sådan en.

Men så er der de eksempler i midten, hvor man i langt de fleste tilfælde ikke kan komme udenom en advokat af specifik art – i hvert fald ikke hvis man gerne vil leve som et nogenlunde almindeligt menneske.

Her tænker vi på sådan noget med boligforhold, som der kommer på tale for langt de fleste mennesker, og når der så er tale om faste boliger, så skal der jo gerne en advokat indover.

Og den får du råd til!

eboligadvokat

Eboligadvokat er bestemt til at betale

Hvis du for eksempel går ind på https://eboligadvokat.dk/samejeoverenskomst/ og finder stedet med priser, så vil du blive informeret om lave priser, og det hænger bestemt ikke sammen med en ringe kvalitet!

Der er bestemt for mange advokater, der har en alt for høj hyre, og mange mennesker føler ikke, at de får valuta for deres penge.

Det føles lidt som at betale en gigantisk timepris for noget, der bliver noget venstrehåndsarbejde, og hvor man bagefter alligevel skal have det rettet til – hvor det så bliver endnu dyrere!

Og man forstår ikke alt det jurasprog, så man føler, der bliver talt henover hovedet på en.

Sådan foregår det ikke hos Eboligadvokat, for det er mennesker, der er nede i højde med en, og man forstå, hvad de siger, og der er altid garanti for, at man får noget for sine penge.

Så du behøver ikke spare advokaten væk her – for du har råd til den!

Flere Nyheder