Få en snorkeskinne, hvis du plages af snorken

Vågner du tit om natten, fordi din egen snorken vækker dig – og klager din partner over støjen, som forhindrer ham eller hende i at få en ordentlig nattesøvn. Så kan det være at en snorkeskinne er noget for dig.

En snorkeskinne er en tandskinne som du indsætter i din mund inden du skal sove. Med en snorkeskinne kan du faktisk komme snorken til livs – til gælde for både dig selv og din partner. Du vil opleve et forbedret velvære og føle dig mere veloplagt i løbet af dagen hvis du har været plaget af snorken eller søvn apnø. Og så vil du mindske risikoen for søvn underskud på grund af dine vejrtræknings problemer.

Hvordan fungerer en snorkeskinne?

En snorkeskinne vil, såfremt den er placeret korrekt i din mund, sikre luft passagen gennem dit svælg og din hals. Dette gøres ved at snorkeskinnen presser mundens bløde dele i gane og svælg væk fra luftrørets indgang, således at luften uhindret kan passere. På den måde slipper du ikke blot for larmen, men også for at få din nattesøvn – og dermed potentielt dit helbred – spoleret af din snorken. Og din partner får lov at få en uafbrudt nattesøvn.

Hvordan fremstilles en snorkeskinne?

Hvis du ønsker at få fremstillet en snorkeskinne skal du kontakte din tandlæge. Her vil du få taget et aftryk af din mund som skal ligge til grund for fremstilling af snorkeskinnen.

Hos Tandlægerne Søborg kan du få taget aftryk af munden uden brug af ubehagelige fysiske metoder. Tandlægerne Søborg er i besiddelse af en 3D scanner med hvilken tandlægen kan scanne din mund og frembringe en nøjagtig model heraf. Denne bruges som basis for din snorkeskinne som i løbet af få uger kan være klar til brug.

Læs mere om snorkeskinner på Tandlægerne Søborgs hjemmeside tandlaegernesoeborg.dk