Få grønnere varme med varmepumper i Præstø

Står du for at skulle skifte det gamle fyr ud? Så kan du overveje en energivenlig og driftsikker luft til vand-varmepumpe som alternativ til et nyt fyr.

Med en varmepumpe skåner du ikke alene miljø og klima idet en varmepumpe repræsenterer det grønneste alternativ til de konventionnelle varmekilder i private hjem. Du kan også se frem til at spare ganske betragtelige summer i forbindelse med omkostninger til dækning af varmeregningen. En luft til vand varmepumpe er nemlig temmelig meget mere energi effektiv end et gammelt fyr. Det betyder at varmepumpen har en højere udnyttelse af den tilførte energi, hvilket kort sagt betyder mere varme for færre penge.

Der er således udelukkende gode grunde til at skifte fyret ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Og sørger du for at vælge en varmepumpe som i størrelse og kapacitet matcher din bolig og husstandens varme forbrug kan du se frem til mange år med varme bade og stuer til en brøkdel af prisen for opvarmning ved hjælp af fyr.

Hvem kan hjælpe mig med montering og installation af varmepumper på Præstø?

Der ud over kan du faktisk opnå tilskud til såvel indkøb som opsætning af varmepumpe, idet der ydes dækning for energi renovering af private hjem. Du kan således se din varmepumpe tjene sig ind i løbet af ganske få år – og så er der ingen grund til at spare på de professionelle håndværkere som kan montere og installere din luft til vand varmepumpe.

Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel kontakte A&O Carstensen i Næstved når den nye varmepumpe skal sættes op. A&O Carstensen har mange års erfaring med varmepumper i alle størrelser og af alle typer, og vil sagtens kunne yde kvalificeret assistance i forbindelse med opsætning af din luft til vand varmepumpe.

Læs mere på ao-carstensen.dk.