Få tjek på dokumenterne inden du køber en bolig

Det er super vigtigt at få tjekket alle dokumenterne igennem, før du skriver under på, at du køber en bolig

Der er for nogle år siden kommet en lov, der siger, at ejendomsmæglere ikke længere er ansvarlige for mangelfulde eller fejlagtige oplysninger i forbindelse med boligkøb. Af denne grund er det ekstra vigtigt at få kigget alle dokumenterne og lignende igennem, før du laver den endelige underskrift. Det behøver ikke være dyrt at få tjekket op på det hele, da det er muligt at finde en boligadvokat med en fast pris.

En boligadvokat er din personlige hjælper. Han eller hun er altid på din side, fordi de arbejder for dig. Det modsatte gælder for en ejendomsmægler, fordi han eller hun er ansat af sælgeren. Sælgeren betaler mæglerens løn, og derfor handler mægleren typisk ud af, hvad sælgeren ønsker. Dette stiller dig meget dårligt, hvis du ikke får professionel hjælp. Et køb af en bolig kan hurtigt udvikle sig til et mareridt, hvis du begynder at opdage fejl eller lignende efter handlen er gennemført.

Godt råd fra en boligadvokat: Få skrevet et advokatforbehold ind

Hvis man skal spørge en god boligadvokat om et godt råd, så siger nogle af dem følgende: Du skal have skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten, fordi så kan du altid komme ud af en aftale uden at skulle give en begrundelse. Advokatforbeholdet går ud på, at man skriver under, men det gælder kun, hvis ens egen advokat godkender det hele. På den måde er du altid sikret, at du står bedre end normalt. Det kræver selvfølgelig, at du har en advokat.

Find en billig og kompetent advokat (boligadvokat) i København

Hvis du leder efter en god boligadvokat i København-området, så skal du ikke lede længere. Hviid Bolig Advokater er klar til at hjælpe dig. De har hele 27 års erfaring inden for bolighandel, og du vælger derfor ikke forkert ved at vælge dem. Derudover har de gennemført 12.000 bolighandler. De gennemtjekker alle dokumenterne i forbindelse med en bolighandel, og de skriver samt tinglyser skødet. Til sidst går de også ind og laver en refusionsopgørelse, der er en afslutning på det hele. Alt det nævnte er en del af deres pakke, der har en fast pris.

Du kan læse mere om Hviid Bolig Advokater her: http://boligadvokater.info/boligadvokat-koebenhavn

 

Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med en advokat. Denne artikel kan ikke anses for at være juridisk rådgivning, da dette skal ske med en advokat.