Få uvildig rådgivning hos en dygtig boligadvokat

Når du og din familie endelig efter måske mange måneders bolig jagt endelig har fundet drømmehuset eller den helt perfekte lejlighed er det fristende bare at skrive under på købsaftalen og få rykket alt indbo ind i en fart. Det er en kæmpe lettelse endelig at kunne sige farvel til en midlertidig tilværelse som bolig søgende og god dag til et mere permanent liv i trygge rammer.

Men I bør dog stadig tøve en kende. Det er for så vidt i orden at skrive under på købsaftalen såfremt denne er forsynet med det der kaldes for et advokat forbehold. Med et sådant er boligen reserveret til jer i fjorten dage. Og dem bør du – eller jeres boligadvokat – bruge på at gennemlæse diverse relevant dokumentation som hidrører fra boligen og fra selve handelen.

Hvorfor kontakte en boligadvokat?

Denne dokumentation kan inkludere referater af bestyrelses møder eller general forsamlinger i ejer eller andels foreningen til hvilken lejligheden hører. Det kan også dreje sig om tilstands rapporter og lokal planer som vedrører det nye hus eller dets omgivelser.

Denne form for dokumentation kan indeholde vigtige oplysninger som en ejendomsmægler ikke nødvendigvis vil give jer ved en fremvisning, med mindre han eller hun er forpligtet til det. Derfor er det vigtigt at læse disse dokumenter grundigt igennem førend I siger endeligt ja til at købe boligen. Og det er her jeres boligadvokat kommer ind i billedet.

Du har muligvis ikke tiden eller overskuddet til at nærlæse samtlige dokumenter, eller de nødvendige forudsætninger for at vide hvad du skal kigge efter. Det har en dygtig boligadvokat. Din boligadvokat vil hurtigt kunne gennemskue om bygningen er behæftet med fejl, eller om foreningen lider under manglfuld drift eller en sløj økonomi. Og så vil han eller hun kunne oplyse dig herom således at du indgår i handelen på et informeret grundlag, eller måske vælger at springe fra.

Læs mere på https://eboligadvokat.dk/