Ferie-danmark.dk – Inspiration til spændende feriedestinationer og gode rejseråd

Har du brug for inspiration til din næste ferie? Vil du gerne finde på noget helt nyt, men ved du ikke lige, hvad det skal være? Så søg inspiration på http://ferie-danmark.dk/. På denne hjemmeside finder du spændende forslag til vidt forskellige ferieformer og feriedestinationer i både ind- og udland samt henvisninger til diverse virksomheder, hvor du kan booke din rejse, dit ferieophold eller din ferieaktivitet. Det er et informativt site, som det virkelig kan anbefales at bruge.

Ferie i Danmark – De danske øer, vandreruter og ferieboliger

Bl.a kan du læse om de helt unikke muligheder for øferie i Danmark. Med de 472 øer i Danmark er der rigtig mange muligheder for en spændende øferie. Som det skrives i et af blogindlæggene, er Anholt, Læsø, Samsø skønne ferieøer i Kattegat og Fanø og Rømø smukke feriedestinationer i Vadehavet. Ølivet i Danmark er så righoldigt og varieret. Læs derfor om de mange øeferier. En anden interessant, sund og lærerig ferieform, som der lægges op til i en af artiklerne, er vandreture i det danske land. Udover Hærvejen og Sjællandseden beskrives en fantastisk vandretur på Møn. Vandreturen er opkaldt efter og inspireret af Caminoen i Nordspanien og kaldes Caminøen. Der er både henvisninger til rutebeskrivelser og tilmelding med mere til denne helt særlige oplevelse. Selvfølgelig kan du også læse om sommerhuse, kro- og hotelophold samt camping. Du præsenteres for et hav af feriemuligheder, som det er værd at undersøge.

Ferie i udlandet – Tyrkiet, Bulgarien og Østrig 

På hjemmesiden er der naturligvis også beskrivelser af rejser til udlandet såsom charterrejser. Du introduceres tillige for feriemål som den smukke og oldgamle by Side i Tyrkiet, der er præget af en helt særlig atmosfære. Du kan læse om Bulgarien, der er et billigt rejsemål med et sydlandsk klima og rigtig mange seværdigheder. Er du til skiferier, kan du også få information om skirejser til Østrig og rejsebureauet Sunweb, der arrangerer disse rejser. Der er simpelthen et meget bredt ferierejseudvalg, og uanset om du er til sne, solskin, seværdigheder, fysiske aktiviteter eller afslapning, kan du finde relevante rejsemål.

Ferie-danmark.dk 

Ferie-danmark.dk er et site, hvor du år efter år kan finde inspiration til nye ferieoplevelser. Lad andre skabe overblik over mulighederne og lave researchen, og nyd så resultatet af arbejdet på Ferie-danmark.dk. Når du finder noget, der fanger netop dig og dine interesser, kan du altid undersøge mulighederne nærmere – bl.a. ved at følge linkene på hjemmesiden. Du ønskes en forrygende ferie.