Find autoriseret Opel værksted i Skive

19 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du Opel ejer, og ønsker du at holde din bil i fin og køreklar stand så mange år frem i tiden som muligt? Så bør du med jævne mellemrum lade den servicere på et professionelt autoværksted.

Hvilket autoværksted skal jeg vælge?

Vil du være helt sikker på at din Opel får den rette behandling, bør du vælge et autoriseret Opel værksted når bilen skal repareres eller serviceret.

Når et værksted er autoriseret til håndtering af biler fra en bestemt producent betyder det at samtlige medarbejdere er uddannet i reparation og servicering af disse biler uanset årgang og model. Dette er den optimale løsning for dig som ønsker den bedste behandling af din Opel.

Autoriseret Opel værksted

Hvor finder jeg et autoriseret Opel værksted nær Skive eller Viborg

Er du bosiddende i den centrale del af Jylland, nærmere betegnet Skive eller Viborg, kan du altid køre din Opel på værksted hos Jørgen Laursen A/S. Bilhuset Jørgen Laursen A/S har mange års erfaring med reparation og servicering af biler fra mærkerne Opel og Citroën, og er såvel autoriseret Opel som Citroën autoværksted.

Når du lader Jørgen Laursen A/S forestå håndtering af din Opel kan du være helt sikker på at denne er i trygge og professionelle hænder. De dygtige service teknikere og automekanikere tilknyttet Jørgen Laursen A/S værkstedet er 100% a jour med alle Opels modeller, og ved præcis hvordan disse biler skal repareres og serviceres.

Hos Jørgen Laursen A/S kan du være helt sikker på at udskiftning af dele foregår med dele i original kvalitet, lige som alle service eftersyn og reparationer udføres helt efter Opels egne foreskrifter. Du kan, med andre ord, trygt overlade din Opel i Jørgen Laursen A/S’ varetægt.

På Jørgen Laursen A/S’ hjemmeside jorgenlaursen.dk kan du få yderligere information om bilhusets service ydelser, og tage direkte kontakt til autoværkstedet.

Flere Nyheder