Giv din veninde en oplevelse udover det sædvanlige til hendes polterabend

Giv din veninde en oplevelse udover det sædvanlige til hendes polterabend

Hvis din veninde snart skal giftes, sidder du sikkert og bryder hovedet med, hvad du skal finde på at lave til hendes polterabend. Der findes nemlig rigtig mange forskellige muligheder, og det skal selvfølgelig være noget, som hun kan lide, men det må også gerne være en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Hvis din veninde er med på lidt af hvert, kan det være en god ide, at du hyrer en mandlig poledancer til at optræde. Poledance er ellers normalt noget, som man forbinder med kvinder, men veltrænede og smidige mænd kan sagtens være med og få det til at se helt perfekt ud.

Hvis din veninde har frabedt sig, at der kommer en stripper til hendes polterabend, kan du dermed også omgå hendes regler lidt ved at hyre en poledancer. Manden optræder nemlig iført underbukser, men hvor der udsigt til resten af hans krop. På den måde er der jo ikke tale om egentlig strip. Hvis din veninde er frisk på det, kan du selvfølgelig gøre begge dele. Det er også en god mulighed. 

Skal I fra et sted til et andet, eller har du problemer med at finde et sted, hvor I kan holde fest, kan du overveje at hyre en partybus til det. En partybus er indrettet, så I kan holde fest i den. Det er en god mulighed for jer for at have det sjovt. I de fleste partybusser er der en polestang, så kan danseren optræde, mens I kører rundt. Det er en god mulighed for at kombinere to ting og dermed få tid til meget mere på en polterabend. 

I skulle jo også gerne nå at køre go kart, spille paintball eller en anden sjov aktivitet, der kan gøre, at I piger bliver rystet sammen på kryds og tværs af grupperne. Læs mere på https://poledancer.dk/polterabend