Her finder du hypnose i Sønderborg

05 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Er du klar til den ultimative transformation af dig selv? 

Ved Nicole Hertz i Sønderborg, Haderslev og Aabenraa tilbydes der hypnose, hypnoterapi og mindfulness.

Hypnose kan bruges i mange sammenhænge. Det kan være alt fra dårlige vaner til fobier eller uløselige problemer. Har man ikke prøvet det før, kan det være svært at forestille sig, hvad hypnose kan, så lad os gå lidt mere i dybden på dette punkt. 

I hypnose kan vi snakke alt fra eksamensangst, araknofobi (fobi for edderkopper), tristhed, hjælp til vægttab eller rygestop. Det kan også sagtens være noget helt andet, men det er nogle eksempler. Forløbet bliver personligt tilrettelagt efter dig, dit liv og dine erfaringer.

Hypnose er en kommunikation med underbesvidstheden. Der arbejdes nemlig med underbevidstheden, og du skal knap nok løfte en finger selv. Alt du skal gøre er at slappe af, du kommer nemlig i stadiet lige inden, du sover. Måske vil det føles som om, du sover, men du vil være i et stadie lige midt i mellem – fuldkommen afslappet.

Hvorfor skal man så være halvsovende?


Det er simpelthen fordi, at hypnose får os i et stadie, hvor vi er mere modtagelige. Hypnose er både for børn og voksne, om dit barn har brug for at tro mere på sig selv, eller om det omhandler et mønster, som former en ond cirkel, så er der hjælp at hente ved Nicole Hertz hypnose i Sønderborg.

Hypnose kan gavne rigtig mange mennesker og hjælpe med alt fra større problemer til de mindre hverdagsproblemer. Eller de problemer, som måske virker små for andre, men som fylder rigtig meget hos dig. Det eneste du skal have med, er lysten til at blive ‘kureret’.

Nogle gange skal der kun en enkelt session til og så eventuelt en opfølgning efter en måned eller et år, det er meget individuelt. Det kommer selvfølgelig også an på størrelsen af problemet, og der kan være brug for et forløb.

Flere Nyheder