Hvem ville du helst have som bordherre eller borddame?

25 november 2018
Troels Nielsen
Hvem ville du helst have som bordherre eller borddame?

Du vælger ikke selv hvem du får til bords

Kender du det, at du skal til en større fest eller en sammenkomst, hvor I skal starte med at sidde ved nogle borde, i et hyggeligt lokale, og spise noget dejlig mad.

Det har du sikkert prøvet flere gange, og der er garanteret ét bestemt spørgsmål, som melder sig hver gang – hvem mon jeg skal sidde ved siden af?  Og det er der ikke noget at sige til, for det er jo alt andet lige sjovere at sidde ved siden af en person, som du taler godt sammen med.

Værterne gør med garanti deres bedste for at “parre” nogle personer, som de mener, kan falde godt i hak sammen. Men man jo aldrig være helt sikker på, hvordan det går med snakken mellem nogle personer, som aldrig har set hinanden før.

Gør noget ekstra ud af bordkortene

Sådan en samtale, med én du aldrig har mødt før, kan måske komme bedre i gang med den rigtige ice breaker. Og faktisk kan bordkortene være et godt sted at starte med at have noget at tale om.

Hvis du har arangeret nogle helt særlige bordkort, som ikke svarer til noget, som dine gæster har set før, ja så er første samtaleemne på plads. Og når de første ord er udvekslet, ja så kommer der sikkert godt gang i snakken ved bordene.

Og så skal du naturligvis heller ikke glemme, at bordkortene er en særdeles vigtig og central del af bordopdækningen og bordpynten. Bordkortene må selvfølgelig gerne passe til servietter, duge, lys, og hvad der ellers er på bordet og i lokalet.

Så henvend dig hos en god udbyder med et flot og varieret udvalg af smukke og festlige bordkort. Så er festen allerede godt i gang, før du har nået at sige velkommen til dine gæster.

  

 

Flere Nyheder