Lån penge til ombygning af dit hjem

Har du brug for at låne penge til en ombygning af dit hjem. Det kan være et større projekt som et køkken eller bad eller en mindre ombygning af børneværelset  – ja, så er det muligt. Du kan vælge at gå i din almindelige bank og ansøge og vente de 2-3 uger en ansøgning typisk tager.

Du kan også vælge at ansøge et lån til ombygning i en online bank eller undersøge om din butik du har planer at købe dine materialer i, har et tilbud om finansering. Den type lån er ofte lavet i samarbejde med en online bank.

Er det f.eks. møbler eller inventar du skal låne til er det en god mulighed, da lånene ofte er rentefrie og flere af dem også gebyrfrie. Skal du også låne til håndværkere er et lån i en online bank ofte den bedste mulighed. 

Hurtigt og nemt at låne online til ombygning

At ansøge om et lån i en online bank er kendetegnet ved, at der ikke bliver spurgt om hvad pengene skal bruges til. De anbefaler dog at man bruger pengene som tiltænkt og ikke begynder at bruge dem til andet end det der var planlagt.

Der er ingen krav om at du som låneansøger skal stille med sikkerhed. Det betyder også at lånene til tider kan være lidt dyrere, end dem du kan få i en almindelig bank, da der for bankens side er en større risiko ved at låne når der ikke er sikkerhed.

Da det er nemt og hurtigt at låne, det tager kun få minutter at udfylde en ansøgning og sende den afsted anbefales det at du sender mere end en ansøgning af sted. Gerne 3 ansøgninger eller flere. 

Når du har fået flere lånetilbud, kan du vælge det af tilbudene der er det bedste. Det er rentesatsen og ÅOP du især skal være opmærksom på.