Med mad ud af huset er det langt nemmere for dig at holde en fest

11 januar 2022
Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du gerne vil holde en fest, kan du hurtigt blive holdt tilbage af alle de ting, der skal ordnes inden, at du kan holde din fest. Det er for eksempel, at du skal have købt ind til mad, og ikke mindst at du skal have tilberedt maden. Det kan virkelig være noget, der kan komme til at tage lang tid. Har du ikke tiden til det, kan det måske lige frem være, at du overvejer, om du overhovedet skal holde en fest.

Men det ville da være ærgerligt, at du helt opgav at holde en fest, fordi du ikke lige har overskuddet til at tilberede mad. I stedet for at opgive festen kan du bestille mad ud af huset. Det behøver faktisk ikke at koste en bondegård, og du kan derfor sagtens gøre det, selvom det ikke er en stor fest som en konfirmation eller et bryllup. 

Et godt sted for dig at bestille mad til en rimelig pris er hos kokken-jomfruen.dk. Det er et cateringfirma med mange år på bagen. Du kan derfor være sikker på, at de kan levere noget god mad, og at de kan gøre det til tiden. 

image

Skal I have en menu eller en buffet til jeres fest? 

Når du bestiller mad ud af huset, er et af de store spørgsmål ofte, om I skal have en menu, eller om I skal have en buffet. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Med en menu bliver måltidet ofte lidt mere formelt, da det er delt op i en forret, en hovedret og en dessert. Derudover er der den fordel ved det, at I alle sammen spiser det samme. Det kan give nogle flere samtaler om maden. 

I dag er der dog mange, der ikke spiser det ene, eller er allergiske overfor det andet. Derfor kan det være smart for dig, at du serverer en buffet, hvor folk selv kan vælge, hvad de vil have. 

Flere Nyheder