Office 365 kurser til dine medarbejdere

Office 365 kurser til dine medarbejdere

Har din virksomhed brug for en opdatering af jeres samarbejds platform – og kunne du godt tænke dig, at den nye platform indeholder redskaber til såvel planlægning, vidensdeling og samarbejde som de mest almindelige arbejdsværktøjer? Så kan du overveje at investere i Microsoft Offivce 365.

Hvorfor skal jeg vælge Microsoft Office 365 til min virksomhed?

Office 365 er en del af Microsofts produktlinje, som baserer sig på SaaS (Software as a Service) princippet. Dette betyder, at løsningen ligger i skyen, og ikke lokalt på de enkelte klienter. Med en Microsoft Office 365 plan er det muligt for virksomheden at gøre brug af forskellige applikationer og tjenester, som Microsoft tilbyder, på abonnements basis. Opdatering af diverse applikationer (for eksempel Microsoft Office pakken med blandt andet Word, Outlook, Excel og Power Point) foregår automatisk – de enkelte brugere skal blot være logget på virksomhedens cloud løsning.

Den version af Microsoft Office 365, som primært henvender sig til virksomheder, giver – foruden adgang til de mest almindelige Microsoft Office applikationer – adgang til cloud hostede versioner af diverse Office serverplatforme, herunder Exchange, Skype for Business og SharePoint. Gennem SharePoints OneDrive for Business funktionalitet (tidligere kendt som SharePoint MySites og SkyDrive Pro) modtager hver bruger også 1 TB online lagring i skyen.

Med Microsoft Office 365 får du mulighed for at facilitere et stærkere samarbejde blandt medarbejderne, og dermed et højere produktivitets niveau. Microsoft Office 365 indeholder nemlig flere applikationerne, som er designet til at dække behovet for samarbejde på såvel organisations plan som på afdelings- og team niveau. Disse applikationer inkluderer OneDrive for Business, SharePoint Online, Microsoft Teams, Yammer, Skype for Business, Outlook Online og Delve boards.

Microsoft Office 365 kurser for hele virksomheden

Hvis du har brug for, at dine medarbejdere lærer Microsoft Office 365 at kende forud for udrulning, kan du med fordel booke et af de mange kurser i anvendelse af platformen hos den danske kursus udbyder 4D.