Rejser til Peru

Rejser til Peru

Peru er et land, som byder på store kontraster. Du finder nemlig både umådelige regnskovsområder, dybe dale og en fascinerende kulturarv som er noget helt for sig selv. Drømmer du om at din næste rejse skal være noget helt særligt og give dig mange uforglemmelige oplevelser, så er Peru, som er Sydamerikas tredjestørste land, et oplagt valg. Peru har en storslået natur og et meget rigt dyreliv. Man kan blandt andet opleve den helt fantastiske regnskov amazonas og de floder der løber igennem området omkring. Andesbjergene er også inden for rækkevidde, og er desuden med til at gøre klimaet lidt mere varieret end i andre lande så tæt på ækvator. Der er gode muligheder for fabelagtige trekking- og vandreture gennem det overdådige landskab, som gør Peru til noget helt særligt. 

Peru er, udover at være et mekka for naturfolk, også et land, som gemmer på mange historiske bygningsværker og ruiner fra spændende svundne tider. Man kan eksempelvis opleve mange fascinerende monumenter fra inkarigets stortid. Den glemte inkaby eller Machu Picchu, som den hedder, er Perus mest overvældende seværdighed og stammer helt tilbage fra 1450, hvor det blev rejst af de berømte inkaer. Her kan man udforske soltemplet og solporten samt andre yderst fascinerende ruiner, som tager dig med tilbage i historien. Når man skal besøge Machu Picchu kan man gå ad inkastien som uden tvivl er en uforglemmelig oplevelse i formidable omgivelser.  

Er man til en ferie ved havet kan man ved den dejlige kyst bade og dase i solen, efter man har oplevet de mange fantastiske seværdigheder. 

Hos Jesper Hannibal rejser kan man få skræddersyet sin rejse til Peru, så den indeholder alle de elementer man ønsker at opleve. Man kan også hoppe med på en af deres allerede sammensatte rejser til det skønne land. Oplev eksempelvis alle de smukkeste seværdigheder på 17 dage med den klassiske Peru rundrejse.